fbpx

Szücs Gabi vagyok, webdesigner

Megmutatom, hogyan tudsz eligazodni az online világ útvesztőjében.

Egyszerre lehet olyan weboldalad, amely önazonos a vállalkozásoddal, megszólítja a célközönségedet és növeli a bevételed.

ars poetica 

Abban rejlik az alkotás a szépsége, hogy a művész megtalálja a lecsupaszítás képességét, ezáltal sokkal intenzívebben tudja átadni saját magát a közönségnek. 

“Less is more only when more is too much.” 

Miben tudok segíteni neked és a vállalkozásodnak? 

Annyi felület és lehetőség érhető el, ahol meg tudod magad mutatni, tudod értékesíteni a termékeidet, vagy láttatni a vállalkozásodat.

De hol, mikor és leginkább mivel érdemes foglalkozni?

Ebben az útvesztőben igyekszem neked segítséget adni szívvel-lélekkel és persze a szakmai tudásommal.

 

 

 

 

 

 

 

Ha elveszettnek érzed magad a témában, kezdjünk mindent az alapoktól.

 

 

 

 

 

 

 

Már megálmodtad, csak valakinek formába kellene öntenie?

 

 

 

 

 

 

 

 Megmutatom, hogyan lehet a vállalkozásodból brand.

 

 

 

 

 

 

 

Segítek elmondani a történetedet.

 

RÓLAM ÍRTÁK:

Kiss-Huszár Zsanett - Barefoot Wedding Style

„A korábbi oldalamon a keresőoptimalizálás és más dolgok is hiányosak voltak. Ebben nagy segítségemre volt, rövid idő alatt látványos és érezhető különbség volt a régi és új weboldalunk között. Abszolút ráérzett a stílusra is, ami nálunk nagyon fontos volt, hogy átadja a weboldal is, amit közvetíteni szeretnénk, és ez maximálisan meg is történt. Nagyon jó volt együtt dolgozni, gördülékenyen haladt minden a tervezés során, pontos és hatékony, friss és profi gondolkodásmód!”

Marsi-Boldoczki Diána - MDB Consulting

„Sok munka van mögötte és nagyon büszke vagyok rá. Olyan amilyet szerettem volna, letisztult, átlátható, érthető! Köszönöm Maze WebArt a közös gondolkodást és a gyönyörű végeredményt!”

Denhoffer Anikó - Kristályfonál

„Nagyon szépen köszönöm Gabi, hogy felfigyeltél egy hiányosságra az oldalamon,ami tényleg sokat dob a pozitív megítélésen. Nagyon kreatívan és együttműködően állsz az emberhez és a feladathoz,ezért néhány napos ötletelgetés után meg is született a hozzám és az oldalamhoz leginkább passzoló logó. Amit külön ki kell emelnem,hogy az ötleteimre tényleg odafigyeltél és azokat felhasználva dolgoztál. Köszönöm mégegyszer és csak ajánlani tudom mindenkinek a Veled való közös munkát!”

Puskár K. Ildikó - coaching és pszichológia

„Nagyon pozitív élmény volt a Gabival való együttműködés, odafigyelt az igényeimre, nyitott volt az elképzeléseimre, ezeknek megfelelő profi terveket készített nekem és még utána is segített kérdéses dolgokban.
Most már rajtam a sor, hogy ezt az új feed sablont minél jobban belakjam és hogy minél gazdagabb tartalommal töltsem fel.”

Ha szívesen dolgoznál velem, írj nekem!

Tájékoztatlak arról, hogy a fent megadott adataidat Szücs Gabriella e.v., mint adatkezelő fogja kezelni. Az adatkezelés jogalapja a te hozzájárulásod, célja az üzenetben foglaltak feldolgozása. A hozzájárulásodat bármikor, ingyenesen, korlátozás nélkül visszavonhatod.

4 + 3 =