design

A webdesign egy összetett terület, és ha nem vagy jártas benne, könnyen elveszettnek érezheted magad. Ha velem dolgozol, akkor egy olyan weboldalt készítünk, ami nem csak funkcionális kezelésében, de látványos is. Megszólítja a célközönségedet, de megmutatja vállalkozásod valódi arcát. A közös munka során reszponzív és könnyen kezelhető weboldalt tervezek számodra, ami megkönnyíti a felhasználóid életét. 

 

 

 

 

 

 

 

honlapépítés

Már megálmodtad a weboldaladat, de szükséged van valakire, hogy formába öntse? A honlapépítés során látványos és funkcionális weboldalt készítek neked, amely megfelel az igényeidnek. Átnézzük a szövegeket és a képi anyagot. Felépítem neked azt a felhasználóbarát weboldalt, ami igazán a vállalkozásodat szolálja. Az elkészült weboldaladon keresőoptimalizálással segítek, hogy célközönséged biztosan megtaláljon téged.

 

 

 

 

 

 

 

arculattervezés

Az arculattervezési folyamat során megértjük a célközönséged igényeit és elvárásait, és az eredmény egy felismerhető, egyedi vállalati arculat, amely segíti vállalkozásod növekedését és sikeres fejlődését. Mindezek mellett egy egyedi arculat a profizmus jele. Legjobb eszköz arra, hogy megmutasd vállalkozásod valódi értékeit. Beíllesztem a stratégiádba, így készülhet logó, névjegykártya, Facebookborító vagy Instagram feed.

 

 

 

 

 

 

 

 szövegírás

A szöveg nélkülözhetetlen az életben, hiszen információkat közvetít és kommunikációt tesz lehetővé. Ha szeretnél sikeres lenni az online térben is, fontos, hogy szakszerű és az olvasók igényeire szabott szövegeket használj. Segítek abban, hogy a vállalkozásod üzenete hatékonyan jelenjen meg a weboldaladon és megszólítsa a célközönségedet. Természetesen figyelembe veszem a SEO szempontokat is. 

Ha valami még nem világos

szívesen segítek!

Kövess a közösségi oldalakon!