• egyedi szövegek weboldaladra

 

• hírlevelek

 

• blog bejegyzések

 

• SEO szövegírás

 

kreatív szövegírás

 

tartalomgyártás

 

 

SZÖVEGÍRÁS

Mi a szöveg? A szöveg legfontosabb szerepe az információk átadása, az üzenetek közvetítése és a kommunikáció. Mondtuk ezt az iskolában. De mi a helyzet ma, amikor már a Social Media videós tartalmai pörögnek mindenhol? 

Azt tudjuk, hogy az online jelenlét ma már elengedhetetlen része bármely vállalkozásnak. 

Azonban ez a platform sokkal gyorsabb, mint a nyomtatott szöveg. Nem úgy olvasnak az emberek a weben, mint a könyvtárban. Ezért kell lényegretörően közvetíteni a vállalkozásod üzenetét, és ennek megfelelően a weboldalad szövegei is kulcsfontosságúak lehetnek abban, hogy sikeres legyél az online térben.  

Oké, de akkor miért is nem elég 2-3 mondat egy weboldalon, ha úgyis csak ennyit olvasnak el az emberek?  

Mert már ez a szöveg nem a vásárlóidnak szól direktben. Hanem a keresőmotoroknak. A különböző algoritmusok, amik keresik a megfelelő kulcsszavakat egy-egy felhasználó számára, csak akkor akadhatnak a te oldaladra, ha a tökéletes kulcsszavakat, kifejezéseket használod a honlapodon. Jó időben és jó helyen.  

Ha nem tudod, hogyan fogalmazd meg a vállalkozásod üzenetét vagy éppen hogyan írj meggyőző szöveget a termékeidről és szolgáltatásaidról, hogy még a keresőmotorok is szeressenek, írj nekem! 

Ha szeretnéd, hogy a vállalkozásod hatékonyan kommunikáljon az online térben, és az üzeneted megfelelően jelenjen meg a weboldalad szövegeiben, szívesen segítek elmondani a történetedet!