Rólam és a vállalkozásomról

A kreativitás és az alkotás mindig is az életem része volt, de nekem ez nem lett volna elég a matematikai pontosság nélkül. Így ezeket az ellentétesnek mondható képességeket felhasználva szereztem építészmérnöki diplomát.

Később – eltávolodva az építészettől – jöttem rá, mennyire hiányzik a kreatív energia és ez a fajta munka az életemből. Így pályát módosítottam és ismét összefontam az alkotást és a tervezést.

Miért pont MAZE WEBART?

Gyakran tűnhet egy ismeretlen terület útvesztőnek, különösen ha ennyire összetett dolog, mint a webdesign. Millió design elem, funkciók sokasága, különböző social media felületek, vizuális és szöveges kommunikáció minden mennyiségben és az elengedhetetlen marketing stratégia, ez vár rád a weben. De én azért vagyok, hogy ebben a kaotikusnak tűnő labirintusban a megfelelő irányba navigáljalak.

Számomra a tervezés a problémamegoldásról, a cél kommunikálásáról és az emberek segítéséről szól. 

Szücs Gabi

Útkeresés

A bennem élő művész nyitott az ismeretlenre. Kísérletező kedvű. Imádja, ha elragadja a “flow”. Ez élteti. Ugyanakkor építészként nagyon funkcionálisan gondolkozok. Lépésről lépésre tervezek. Ebbe foglak bevonni téged is. 

Hiszem, hogy minden elképzelhetőt megvalósíthatunk.

Írj nekem itt..

Tájékoztatlak arról, hogy a fent megadott adataidat Szücs Gabriella e.v., mint adatkezelő fogja kezelni. Az adatkezelés jogalapja a te hozzájárulásod, célja az üzenetben foglaltak feldolgozása. A hozzájárulásodat bármikor, ingyenesen, korlátozás nélkül visszavonhatod.

1 + 15 =

vagy a valamelyik közösségi oldalon!