egyedi webdesign

 

• igényeidre szabva

 

• élmény a felhasználóidnak

 

• reszponzív weboldal

 

• keresőoptimalizált szövegek

 

• karbantartási lehetőségek

 

 

DESIGN 

A webdesign egy komplex terület, és ha nem vagy otthon ebben, könnyen elveszhetsz a lehetőségek tengerében.

Olyan weboldalakat tervezek, amelyek nem csak funkcionálisak, hanem követik a terndeket is. Megszólítja a célcsoportodat és segít érvényesülni az online világban. Minden tervezési folyamatot az alapoknál kezdünk. Mielőtt csak egyetlen vonalat is húznék, meg kell értenem a céljaidat, a célcsoportodat és azt, hogy mit szeretnél elérni a weboldaladdal. Ezután jöhet a működés megtervezése és a design.

A weboldalad reszponzív lesz, vagyis minden készüléken jól fog kinézni. Ez növeli az oldalad látogatottságát és konverzióját. A navigáció tervezése is kiemelt szerepet kap, hogy az oldal könnyen áttekinthető legyen.

Ez a felhasználóid számára kényelmet és irányt ad, segít megtalálni, amit keresnek, és hatékonyan közvetíteni az üzenetedet.

Amikor weboldalad elkészült, nem hagylak magadra. Karbantartást, tartalomfeltöltést és keresőoptimalizálást (SEO) is biztosítok, ha kérded. De szívesen megmutatom, hogyan tudod magad naprakészen tartani a honlapodat.

Nézd meg a portfóliómat, hogy láss néhány példát az általam készített weboldalakra. Ha szimpatikus, amit látsz, írj nekem és beszéljük meg a részleteket! Kezdjük el együtt a munkát, hogy weboldalad profitot termelhessen a vállalkozásodnak.